Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Το ραγισμένο κόκκινο αυγό(αφήγηση παραμυθιού και δραστηριότητες σε pdf )+ Κατασκευή με χρωμοσελίδες: Το γιγάντιο πασχαλινό αυγό

Το παραμύθι «Το ραγισμένο κόκκινο αυγό» μας αφηγείται την ιστορία του Αναστάση, ενός κόκκινου αυγού που προετοιμάζεται για να είναι δυνατός στο τσούγκρισμα της Ανάστασης. Όμως από μία απροσεξία του ράγισε… Παρακάτω θα βρείτε το παραμύθι σε Audiobook και έπειτα τις δραστηριότητες σε pdf για παιδιά δημοτικού.

Συγγραφέας: Λούκας Παναγή
Εικονογράφος: Χριστόδουλος Αργυρού
Αφηγήτρια: Άννα-Μαρίνα Καργιωτάκη
Έκδοση Audiobook: Ώρα για παραμύθι (website)
Δραστηριότητες: Εκπαιδευτικό Ουράνιο Τόξο (website)
Έτος έκδοσης: 2020

                                   

                                   Δραστηριότητες για το παραμύθι σε pdf ΕΔΩ

                        Κατασκευή με χρωμοσελίδες: Το γιγάντιο πασχαλινό αυγό

Ακολουθούν τα πατρόν(χρειάζονται και τα 6 Α4) για την κατασκευή του γιγάντιου πασχαλινού αυγού. Μπορούν να χρησιμεύσουν για την σύνθεση μιας ομαδικής εργασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας  τα παιδιά ζωγραφίζοντας, σχεδιάζοντας κι έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές τεχνικές και υλικά, διασκεδάζουν  με τη δημιουργία μιας επίκαιρης χειροτεχνίας για την τάξη ή το σπίτι τους.

 

Καλές πασχαλινές δημιουργίες!!!

2 σχόλια:

  1. Κύρια φέτος έχουμε ένα διαφορετικό Πάσχα!!!Υπερο παραμύθι το κόκκινο ραγισμένο αυγό....Μου άρεσε πολύ...Σ αγαπώ πολύ ο Χρήστος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ σε σκέφτομαι και σε αγαπώ πολύ πολύ,Χριστάκη μου!!!Θα περάσει αυτό το Πάσχα,θα ξανασμίξουμε γρήγορα και θάχουμε τόσο πολλά να πούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή