Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Εργαστήρια για ...μικρούς αρχαιολόγους!

Αν προβληματίζεστε για το πώς θα αξιοποιήσουν δημιουργικά τα παιδιά τον ελεύθερο χρόνο τους τώρα στις πασχαλινές διακοπές τους...ιδού η καλύτερη λύση και μάλιστα τόσο κοντά μας!...στην Αρχαία Ολυμπία!
Σχετική ανάρτηση με πληροφορίες και εικόνες για το πολύ σπουδαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Dig it  έκανα πριν από λίγο καιρό ΕΔΩ,
αλλά μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/digitolympia/

https://enellys.blogspot.com/2019/02/dig-it.html

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητή κυρία καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!
    Είμαι ο συγγραφέας Μερκούριος Αυτζής και σας γράφω για το εξής:
    Μόλις χθες έμαθα πως το βιβλίο μου "Θέλω μόνο να παίξω μαζί σου" που κυκλοφόρησε από τα Ελληνικά Γράμματα την περίοδο 2004-2010 με εικόνες του Νικόλα Ανδρικόπουλου υπήρχε αναρτημένο με μορφή slide στο site του in slideshare από κάποια κυρία Stella Mparmpa και διαπίστωσα ακόμα πως αυτή της την ανάρτηση, που έγινε χωρίς την άδειά μου, την αναρτήσατε και εσείς στο Pinterest. Μετά από επικοινωνία που είχα με την κυρία Μπάρμπα, η ανάρτησή της αυτή με το βιβλίο μου τελικά αφαιρέθηκε και από τον λογαριασμό της αλλά και από την αναζήτηση του google. Ωστόσο υπάρχει ακόμα στο pintetest, επειδή εσείς το αναρτήσατε. Σας παρακαλώ να φροντίσετε να κατέβει άμεσα. Το βιβλίο πρόκειται να επανεκδοθεί και όπως καταλαβαίνετε η ανάρτησή σας ως slide της κυρίας Μπάρμπα, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα. Περιμένω νέα σας και φυσικά την άμεση αποκατάσταση της ομαλότητας. Να είστε καλά και καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή