Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Seek by iNaturalist,η εφαρμογή που βάζει τη φύση στο ...χέρι μας

Η νέα δωρεάν εφαρμογή του WWF και του iNaturalist Seek επιτρέπει σε μεγάλους και παιδιά να γίνουν επιστήμονες. Αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ας ανακαλύψουμε τη φύση στο κατώφλι μας.
enellys.blogspot.com

Είναι μια σπουδαία εφαρμογή για οικογένειες που θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί εξερευνώντας τη φύση.
Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο για να καταλάβετε περισσότερα...
Μπορούμε να κατεβάσουμε την ολοκαίνουρια εφαρμογή Seek by iNaturalist, να βγούμε έξω, να στοχεύσουμε την κάμερα του κινητού ή του τάμπλετ μας και να ανακαλύψουμε ποια είδη κρύβονται δίπλα μας.
Το Seek αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του Ο πλανήτης μας/ Our Planet. Διατίθεται δωρεάν τόσο για iOS όσο και για Android.Αναζητούμε στο playstore  του κινητού μας seek inaturalist,πατάμε εγκατάσταση και ...εγένετο!
Η φύση μας περιβάλλει είτε την προσέχουμε είτε όχι. Είναι γεμάτη ζωή και είναι στο δικό μας χέρι να την ανακαλύψουμε.
Το Seek βοηθάει όλους μας,τα παιδιά και τους νέους να περνάνε περισσότερο χρόνο έξω και να μαθαίνουν για τον φυσικό κόσμο μέσα από διαδραστικές προκλήσεις.
Μέσα από το Seek έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε ποια είναι τα πιο συχνά καταγεγραμμένα έντομα, πουλιά, φυτά, αμφίβια κοκ.
 Σκανάροντας το περιβάλλον μας με την κάμερα του κινητού μας θα δείτε να αναγνωρίζονται αυτόματα οι διάφοροι οργανισμοί. Μπορούμε να προσθέσουμε διαφορετικά είδη στις παρατηρήσεις μας μαθαίνοντας περισσότερα για αυτά. 
Όσο περισσότερες παρατηρήσεις κάνουμε, τόσο πιο πολλά μετάλλια κερδίζουμε ενώ υποβάλλοντας τις παρατηρήσεις μας στη διεθνή βάση βιοποικιλότητας του iNaturalist βοηθάμε τους επιστήμονες από όλο τον κόσμο να χαρτογραφήσουν το φυσικό μας περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου