Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Plastic Free Drinks

Αν βρεθείς με πλαστικό ποτήρι στο χέρι, μην πάρεις καπάκι! Ένα πλαστικό λιγότερο θα κάνει διαφορά!
Θυμήσου όταν παραγγέλνεις το ρόφημά σου ή το ποτό σου να διευκρινίζεις "χωρίς καλαμάκι, παρακαλώ".

plastic free drinks



Τα πλαστικά ποτήρια και καλαμάκια μίας χρήσης αποτελούν ένα από τα πιο επιβλαβή είδη πλαστικού απορρίμματος και δεν είναι πάντα ανακυκλώσιμα. Η διάρκεια ζωής τους μπορεί να είναι και εκατοντάδες χρόνια, ενώ η διάρκεια χρήσης τους λίγα μόλις λεπτά! Αντιστεκόμενη στην άσκοπη κατανάλωσή τους, η ανερχόμενη κοινότητα Plastic Free Drinks επιχειρεί να συμβάλλει ενεργά στον περιορισμό της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Αποτελείται από Καφέ και επιχειρήσεις που προωθούν στους πελάτες τους τη συνήθεια της επανάχρησης και προσφέρουν συγκεκριμένα προνόμια σε όσους επιλέγουν να επαναχρησιμοποιο

Τα πλαστικά ποτήρια και καλαμάκια μίας χρήσης αποτελούν ένα από τα πιο επιβλαβή είδη πλαστικού απορρίμματος και δεν είναι πάντα ανακυκλώσιμα. Η διάρκεια ζωής τους μπορεί να είναι και εκατοντάδες χρόνια, ενώ η διάρκεια χρήσης τους λίγα μόλις λεπτά!


Αντιστεκόμενη στην άσκοπη κατανάλωσή τους, η ανερχόμενη κοινότητα Plastic Free Drinks επιχειρεί να συμβάλλει ενεργά στον περιορισμό της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Αποτελείται από Καφέ και επιχειρήσεις που προωθούν στους πελάτες τους τη συνήθεια της επανάχρησης και προσφέρουν συγκεκριμένα προνόμια σε όσους επιλέγουν να επαναχρησιμοποιούν, αρνούμενοι το πλαστικό μιας χρήσης.

Είμαστε οι εθελοντές της Greenpeace από όλη την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος για όλους! Γι' αυτό ξεκινάμε αλλάζοντας τις καθημερινές μας συνήθειες και δίνοντας το καλό παράδειγμα.


http://stopotirimou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου